Rønnow bedste debutant

Debutant med flest rene minutter16.04.2012

Rent bur er ikke hverdagskost for en målmandsdebutant.

AC Horsens har med Frederik Rønnow i buret holdt målet rent i 4 kampe. Det er den bedste debut for en målmand i superligaens 20 årige historie.

4x90 minutter giver 360 "rene minutter". Dermed overgås Kevin Stuhr Ellegaards debutserie på 274 minutter.

En anden ung målmand, Lyngbys Lukas Fernandes, fik stoppet sin stime efter sine to første kampe med clean sheet. Den blev stoppet godt og grundigt med 4 mål, men det blev til 220 minutter, nok til en 4. plads.

AC Horsens 4 kampe med rent bur er en tangering af klubrekorden for Horsens, superligarekorden er på 6 kampe, og præsteret 5 gange.

Næste mulighed for at udbygge rekorden for Rønnow og AC Horsens er mod de forsvarende mestre FC København, som samtidig er ligaens mest scorende mandskab.