Sådan restituerer du på bedste vis efter din fodboldtræning

Dette indhold er sponsoreret.

Sådan restituerer du på bedste vis efter din fodboldtræning

Spiller du fodbold og er du interesseret i måder hvorpå du kan opnå en bedre restitution efter din træning? Det er nemlig noget mange ikke har særligt meget fokus på og noget mange kan glemme lidt efter et hårdt træningspas.

Når det kommer til restitution kommer det meget an på hvor hårdt og hvor længe du har trænet. Men restitution handler i bund og grund om at kroppen skal have lov til at komme til hægterne og handler om at kroppen skal have tid til at komme sig over den træning du netop har udsat den for.

Derfor er det vigtigt at have fokus på at restituere, når du har givet den gas til fodboldtræningen. For når du har knoklet så sørger kroppen, hvis altså du giver den tid, for at lappe de små skader som kroppen tilegner sig efter du har presset den til det yderste.

Hvis du lader den gøre dette, så opgraderes du og dine muskler så du er klar til næste træning. Hvis du læser med videre vil du kunne finde et par måder du kan restituere på, hvorefter din krop med garanti vil være klar til at du igen kan give den en ekstra skalle til fodboldtræningen.

Bedst i test massagestol

En ideel måde for dig som fodboldspiller at fokusere på restitution på, er at benytte dig af en bedst i test massagestol. Kom helt ned i gear og nyd en afslappende massage med en god massagestol, hvorefter du og din krop med sikkerhed vil være klar til næste træning. En bedst i test massagestol vil nemlig gå ind og arbejde med dine muskler, efter en hård træning hvor du har givet den alt du har.

Den vil gå ind og lindre smerter og spændinger i kroppen og gøre at du kan slappe helt af efter den hårde træning. Det er nemlig vigtigt at kunne slappe af og give kroppen tid og plads til at komme sig over træningen, så du igen kan give den hele armen næste gang. Er musklerne ømme eller kroppen stiv efter træning, vil du med sikkerhed nyde af at få en tur i en massagestol.

Træning eller ej, så vil dem omkring dig med sikkerhed også nyde af stolen og du vil garanteret heller ikke være ked af at have sådan en efter en lang dag på arbejdet eller efter en lang skoledag.

Sæt gang i restitutionen: Hold en hviledag

Har du givet alt du har til træning og kunne du tænke dig at din krop får allermest ud af din træning? Så kan det være en god ide at holde en hviledag, hvor du giver kroppen tid og plads til at komme på toppen igen. Lige så godt det er for kroppen at komme til træning, lige så hårdt er det for kroppen.

Derfor er det vigtigt for kroppen at få hvile og have tid til at komme sig ovenpå en hård træning. Man kan godt tænke at jo mere træning, jo hurtigere når du dit mål. Men du kan nemt gå hen og skade din krop hvis ikke du holder pauser og hviledage. Hold derfor en hviledag hvor musklerne får tid til at arbejde på de små skader der tilføres kroppen når man træner.

Drik her en masse vand og spis nogle gode måltider mad med masser af proteiner for at give dine muskler et boost og forkæl herved kroppen med en lækker hviledag fyldt med gode ting til din krop.

God søvn og masser af proteiner

Noget der også er vigtigt når det kommer til restitution er søvn og masser af proteiner. Det kræver nemlig meget energi for kroppen at hele sig selv og derfor er det vigtigt at du er god ved din krop og giver den nok søvn.

En god søvn vil nemlig resultere i at din krop har nok energi til at hele, hvilket du også fremme ved at spise et lille måltid spækket med proteinet kasein inden sengetid. Proteiner hjælper nemlig generelt dine muskler med at hele og fordelen ved kasein er at det optages meget langsomt i blodet.

Derfor er det en fordel at indtage lige inden sengetid da du jo ikke normalt spiser om natten og derfor heller ikke forsyner kroppen med proteiner der kan hjælpe med at genopbygge dine muskler.

Derfor kan du med fordel indtage et proteinholdigt måltid inden sengetid og skynde processen. Sørg derudover for at få mindst 8 timers søvn hver nat. Dette vil ikke blot gøre din træning bedre, men også give dig mere overskud og velvære i din hverdag.

Stilling

  K V U T Mål P
mere
1.FCN17105229-1335
2.VFF1795325-1632
3.FCK (M)1783628-2027
4.SIF1773727-2524
5.OB1766523-2524
6.RFC1766523-2624
7.FCM (P)1758424-2223
8.AGF1764719-1822
9.ACH (O)1764722-2222
10.BIF1756623-2821
11.AaB1735917-2814
12.LBK (O)17151115-328