Køb hus i Benalmadena og bo sammen med de professionelle La Liga spillere

Dette indhold er sponsoreret.

Køb hus i Benalmadena og bo sammen med de professionelle La Liga spillere

Benalmadena er en fantastisk og afslappende by i Sydspanien, som er placeret lige mellem Torremolinos og Fuengirola, og kun 12 kilometer væk fra storbyen Malaga.

Her finder du ikke den samme mængde af turister, som du gør i de omkringliggende byer, og netop derfor, er området så populært at bo i. Som en ekstra lille bonus, har flere af de professionelle La Liga spillere feriebolig i La Capellania, der er en del af Benalmadena. Køb hus i Benalmadena og bo sammen med nogle af de professionelle La Liga spillere - en vaskeægte drengedrøm. Mon ikke at de fleste fodboldfans har drømt om at møde de helt store stjerner fra verdens bedste liga. Køber du hus eller lejlighed i Benalmadena, så er der rent faktisk en chance for at du kan møde dem på din aftentur, eller måske sidde ved siden af dem når du er ude og spise på byens bedste restaurant.

Læs med videre og bliv lidt klogere på, hvad byen og nærområdet har at byde på, hvis du går og overvejer at købe bolig i Benalmadena.

Smukke og charmerende strande

Når man er på udkig efter et hus i udlandet, er gode og lækre strande altså bare et must og derfor noget som kan være afgørende for, om man vælger at købe hus i det pågældende område.

I Benalmadena finder du nogle af de smukkeste og mest charmerende strande, som uden tvivl er værd at opleve. Skjult bag palmetræer finder du Playa La Viborilla, som ligger ved Benalmadenas kyst. Stranden her er ikke den største du kan finde i området, men netop derfor er den så utrolig charmerende og hyggelig - noget der generelt falder i god jord hos os danskere.

Her har du også god mulighed for at udforske livet under havets overflade - så husk dykkerudstyret, hvis du altså er til den slags. Er du derimod til lange og hyggelige gåture langs stranden, vil det i stedet være oplagt at besøge Playa Santa Ana, hvor der er lidt flere kvadratmeter at gå på.

Oplev storbyen Malaga

Ikke langt fra Benalmadena ligger storbyen Malaga, som blandt andet har en masse spændende kulturelle og kulinariske oplevelser at byde på. Her kan du gå fra det ene til det andet inspirerende kunstmuseum, spise lækker spansk tapas på diverse restauranter, eller opleve den smukke katedral “La Manquita”. En af byens helt store attraktioner er det berømte Picasso museum, hvor du kan opleve omfattende kunstsamlinger af Pablo Picasso - en både spændende og berigende oplevelse.

Hvis du er så heldig at besøge Malaga i påsken, vil du opleve store optog, en helt unik stemning og en stor samling af mennesker i byen. Påskeugen er nemlig meget vigtig og traditionsfuld i Malaga, og er derfor noget helt særligt at få lov til at opleve.

Besøg den gamle landsby

Hvis du befinder dig i Benalmadena, så kommer du ikke udenom at besøge den gamle landsby Benalmadena Pueblo. Der er bare altid noget helt særligt over gamle bydele, uanset hvor du befinder dig, både i forhold til stemningen og måden de ser ud på, og det samme gælder når det kommer til Benalmadena Pueblo.

I byen finder du de hyggeligste små gader, hvor der er god mulighed for at besøge forskellige caféer og restauranter rundt omkring i gaderne. Samtidig med dette, er der ligeledes god mulighed for at nyde en helt fantastisk udsigt udover kysten, eftersom at byen er placeret højt og derfor giver mulighed for dette. Et dejligt område, som du stensikkert vil kunne lide.

Tivoli World

Hvis du har børn, eller måske selv er et stort legebørn, så er det oplagte valgt med sikkerhed, at besøge Tivoli World i Benalmadena. Her er der mulighed for at prøve forskellige forlystelser, hvilket jo er en perfekt aktivitet, hvis du skal tilbringe hele dagen sammen med familien, og samtidig få nogle nye og spændende oplevelser sammen.

Her er der også plads til at man kan have de helt små med, da stedet har noget at byde på for de forskellige aldersgruppe. En god og sjov oplevelse, hvis man er til forlystelser, eller har børn som elsker det.

Sea Life Aquarium

I Benalmadena kan du også besøge Sea Life Aquarium, som ligger lige i hjertet af havnen. Stedet giver mulighed for at opleve en spændende verden under vand, som byder på forskellige undervandsarter.

Dette er både en anderledes og fascinerende oplevelse for hele familien, og der er rig mulighed for at komme helt tæt på nogle af de eksotiske fisk, for eksempel kan man være heldig at få lov til at røre ved søstjerne - en oplevelse som er populær hos de små i selskabet.

Desuden er der også mulighed for at lytte til spændende foredrag, deltage i quizzer og se dyrene blive fodret. Stedet har ikke kun små væsner, såsom søstjerner og klovnfisk, men også magiske søheste og endda hajer.

Stilling

  K V U T Mål P
mere
1.FCN17105229-1335
2.VFF1795325-1632
3.FCK (M)1783628-2027
4.SIF1773727-2524
5.OB1766523-2524
6.RFC1766523-2624
7.FCM (P)1758424-2223
8.AGF1764719-1822
9.ACH (O)1764722-2222
10.BIF1756623-2821
11.AaB1735917-2814
12.LBK (O)17151115-328