Vi er rigtig glade for dit besøg!

Men vi er knap så glade for at du blokerer annoncer.

Vores annoncer gør det muligt at tilbyde indholdet – helt gratis.
Hvis du tillader annoncer på superstats.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis statistikker.
Måske du vil overveje det en ekstra gang?

Pokalturneringen

Pokalturneringen

 Overblik | Alle pokalhold | Head2Head | Kampe | Finaler | Flest finaler | Overraskelser

Lyserød sensation - en solskins historie fra seriebold

Nyopstartet serie 5 hold, FC Sunshine, skal efter sommeren op, at krydse klinger med nogle af de bedste hold i Danmark.

Tirsdag aften fik FC Sunshine, et nyopstartet serie 5 hold, skrevet sig et lille stykke Danmarks historie, da de i 4. runde af Sydbank pokal kvalifikationen slog AB Tårnby (ref. Danmarkserie) 2 – 1 på Kløvermarken og dermed kvalificerede sig til 1. runde af landet pokal turnering som det første serie 5 / serie 4 fra Sjælland nogensinde (ref. DBU).

I serierækkerne har cirka 800 klubber kæmpet om 52 pladser i turneringens 1. runde, som løber af staben ved sæsonstart efter sommeren. Med dette resultat bliver FC Sunshine så et af Danmarks 52 serie hold, som til foråret kan trække en af de 24 2. divisions hold, 10 1. divisions hold eller nedrykkerne fra Superligaen, som træder ind i turneringen, og dermed krydse klinger med den mere 'professionelle' side af dansk fodbold.

FC Sunshine har da også haft en, ikke overraskende, meget prængende sæson, som ubesejrede i serie 5 med en nuværende målscorer på 110 – 8, altså et målgennemsnit på knap 8 mål per kamp. Herudover, har de i pokal regi også vundet over hold fra både serie 1, 2 og 4 i de 3. første runder af pokalens kvalifikation. Efter sigende har de også flere tidligere divisionsspillere på holdet, så det er uden tvivl ikke en modstander, som man ikke skal undervurdere.

Solskins idelogien

Kigger man lidt dybere ind i holdet og organisation, så er de rent sportsmarketingmæssigt et pragteksemplar, da de har skabt en perfekt balance mellem sport herunder fodbold med en ret så innovativ forretningstankegang. Og hvorfor har de skabt den perfekte balance? Når du tager en folkesport som fodbold og danner en forretningsverden rundt om den, uden begrænsninger, så har du FC Sunshine og balancen.

'Uden begrænsninger' kommer også til udtryk ved at vælge at gå sin egen vej, hvor man ikke er pålagt så mange regler, som i den anden ende også betyder at man bærer alt ansvar selv, og den opgave klarer FC Sunshine uden de store vanskeligheder. For fodboldklubben FC Sunshine har i den grad skabt et brand på relativ kort tid.

Alle er velkommen på den 'Lyserøde' grønsvær

Kodeordet til Lyserød Lørdag er 'mangfoldighed', og styrken af at kæmpe for en fælles sag, om at skabe sommer stemming 365 dage om året. Drengene fra FC Sunshine er af den overbevisning, at intet er umuligt, intet er uovervindeligt, om det gælder at vinde kampe på banen, samle ind til forskellige velgørenheds cases eller bare at sprede glæde og smil hos alle mennesker, hvis man løfter i flok.

Dette kommer også til udtryk i deres mange invitationer til alverdens begivenheder, som seriebold, festlige happenings, yoga i solen eller velgørenheds deltagelse, hvor sammen budskab springer i øjnene hver gang; ”Uanset køn, ophav, seksualitet, alder, religion eller hvad Rasmus Klump siger, så er der plads til alle” (ref. Facebook) I dag spiller vi alle på samme hold mod brystkræft, vi er på hjemmebane, vinden i ryggen, sammenholdet enormt – I dag er FC Bekæmp Brystkræft favoritter – Sammen kan vi alt.

Ydermere får drengene bag FC Sunshine bevist, at talenterne rækker langt ud over grønsværen. Iført lyserøde fodboldtrøje og hvide shorts med et logo i et stilrent udtryk indeholdende palme og hav søger drengene bestemt for at skabe en sommerstemning – selv på de grå regnvejrsdage. Selv anførerbindet er i regnbuens farver, hvilket er et kraftigt statement om, at alle er velkommen i FC Sunshine.

Bag om FC Sunshine

FC Sunshine tæller omkring 28 mand i truppen, hvor organisationen tæller omkring 30 personer. Alle har deres forskellige kompetencer og netværk som strækker sig rundt i hele landet. Og det er nok den tværfaglighed og åbenhed overfor hinandens forskellige perspektiver, der giver så mange muligheder, og ikke mindst – er der højt til loftet hos FC Sunshine. Selvom nøgleordet er fællesskab hos FC Sunshine, har de alle deres stærke personligheder, som formår at arbejde som en enhed, hvilket gør at kreativiteten folder sig nemt ud, på tværs af interesser og derved vækster de ret kraftigt.

For uden passion og stærke visioner bliver det mere end svært at implementere idéer til faktiske handlinger. Især taget i betragtning, at arbejdet er ulønnet og det er fritiden, som bliver brugt på FC Sunshine vækst.

FC Sunshine har fodbold som fællesskabet. Men FC Sunshine forbinder forretninger og organisationer under et tag, hvor de sideløbende har samarbejde med andre virksomheder og velgørende organisationer. En del af deres events har et velgørende formål, hvor fodbolden er samlingspunktet og bindeleddet mellem virksomheder og organisationer.

Derfor stiller mange danske virksomheder, sammensluttede hold og foreninger i år op for Kræftens Bekæmpelse, når Lyserød Lørdag markerer landsindsamlingen Støt Brysterne i Fodboldfabrikken København - du kan også være med! Læs mere længere nede i artiklen – din deltagelse betyder meget.

Stil op for en god sag

Den 5. Oktober 2019 vil FC Sunshine gerne slå et ordentligt slag på velgørenhedens gonggong sammen med Kræftens Bekæmpelse og Støt Brysterne. Som de selv beskriver det, vil de gøre det i forbindelse med Støt Brysternes mærkedag, Lyserød Lørdag, og gøre det på den måde de kender bedst – igennem fodbold, og afholde en stor fodboldturnering i Fodboldfabrikken København.

Hiv fat i din afdeling, kollegaer, familie, venner, Young Boys eller Old Boys hold, og stil op til årets fodboldturnering for en god sag!

Du kan støtte indsamlingen ved at stille et hold bestående af 4 spillere med op til 3 udskiftere. Det koster 7500 kroner pr. hold at deltage og pengene vil gå ubeskåret til Støt Brysterne 2019.

Allerede nu har holdet fået stor interesse og indsamlet over 60.000 DKK fra virksomheder som Hafnia, Joe & The Juice, Clipper, Metroselskabet, Norden A/S, Soundboks og Kromann Reumert, samt flere på vej.

OBS! Sidste frist for tilmelding er søndag den 15. Juli.

Hvis du har spørgsmål kan du kontakte Frederik Kjærgaard på mail velgorenhed@fcsunshine.dk eller på telefon 2258 5479.

Stilling

  K V U T Mål P
mere
1.FCM24202241-1362
2.FCK (M)24162641-2750
3.AGF23124737-2540
4.BIF24123944-3439
5.FCN24115846-3438
6.AaB24114941-2937
7.RFC23104937-3134
8.LBK (O)24941128-3931
9.OB24861031-2830
10.ACH24841221-4228
11.SDR24681029-4126
12.HOB24213922-3319
13.EFB24451520-4017
14.SIF (O)24361529-5115